Köpa utespa Göteborg

Vi hjälper dig att hitta rätt utespa till din familj

Hos oss på Ludwigs i Göteborg får du alla de tips och råd du kan behöva för att hitta rätt när du är intresserad av att investera i ett utespa. Modell, märke, installation, underhåll – vi vet allt som är värt att veta om att leverera utespa till våra kunder. Vi har genom åren gett många privatpersoner möjligheten att sjunka ner i en bubbelpool utomhus – alltid till ett bra pris och med bra garantier. Vi hjälper dig att hitta det utespa som passar just dig och din familj. Vi utför hela jobbet från start till mål – leverans, installation, dragning av el och vi går självklart igenom alla spabadets funktioner och hur det bör underhållas. Vi kan hjälpa dig mot trivsel och gemenskap på din tomt året om.

Spabad utomhus – en trend på stark uppgång

På senare år har det blivit allt populärare att installera utespa hela Sverige – inte minst i Göteborg med omnejd. En stor anledning till detta är att valmöjligheterna har blivit så mycket fler. Tidigare var utbudet litet och ett spabad var mycket dyrt. Idag finns det ett större utbud att välja bland – allt från enkla och rustika badtunnor till riktigt lyxiga jacuzzivarianter med alla möjliga tillbehör. Det finns både för inomhus och utomhusbruk – här fokuserar vi dock på det senare.

Hos oss på Ludwigs bygg hittar du suveräna möjligheter att skapa trivsel utomhus med hjälp av ett utespa – välmående och gemenskap i en lyxig och trivsam bubbelpool på tomten.

Köpa utespa Göteborg – att tänka på

Vad ska du då tänka på när du botaniserar i utbudet för att hitta det utespa som passar till ditt hem i Göteborg? Faktorer som är avgörande är hur stort utrymme du har, hur omfattande är din budget och vad du vill få ut av ditt spabad.

Priset varierar givetvis beroende på hur stort du vill att ditt spabad ska vara och vilka tillbehör och finesser du önskar. Ett mindre spa för två personer är inte större än ett vanligt badkar, så där är det tillbehören som står för den största kostnaden.

Ett utespa är ofta dyrare än innevarianten beroende på att det måste tåla regn, snö, blåst och annan yttre påverkan. Men denna kostnad är lätt att stå ut med när man får chansen att leva ett mysigt spaliv även på vintern!

Ta första steget mot din utespa

Kontakta oss

Snabbfakta om spabad och utespa

  • Ett spabad kan vara vattenfyllt året om. Hur ofta måste vattnet bytas? Det varierar beroende på hur mycket det används och vilken typ av rening det har, men i många fall behövs bara ett fåtal byten om året.
  • Installationen är enkel och smidig och avser ofta bara det elektriska. Ett spabad kopplas med 240 alternativt 400 volt.
  • Ett utespa kan vara ständigt uppvärmt.
  • Ett utespa för svenskt utomhusklimat bör ha någon form av isolering för pumpsystem och för badet i sig självt. Dessutom ett lock som också isolerar.
  • Ett utespa behöver inte något omfattande underhåll. Oftast kan det räcka med att du ser till badet när det används.