SUNRISE-SPA

 

Spabad för den ultimata spauplevelsen

På Sunrise Spas från Canada har man i många decennier varit engagerat i överlägset hantverk och lyx till ett överkomligt pris. Sunrise Spas producerar spabad av högsta kvalitet till kundens absolut bästa upplevelse av bubbelpool. De använder de senaste innovationerna för att maximera din spabad glädje och minimera dess underhållsbehov. De förstår att ett spa för ditt hem är en betydande investering, så de har byggt alla spabad med noggrannhet och material som kommer att vara en livstid. Dessutom har de gjort underhåll och drift enklare och billigare, med ett eget isolerings- och filtreringssystem som klarar nordisk vinter utan problem till låg energiförbrukning.

Kontakta oss

Sunrise Spa Ultimate Collection

Ultimate U1 Spa erbjuder fantastiska personliga funktioner som inkluderar en extremt komfortabel noll gravitation lounge sittplats, en 22-punkts kontrollerad kroppsterapi sits med dubbla tryckkontroller, en två-sits par avslappningszon och en shiatsu massage stol bredvid en upplyst lugn fontän med ett Zen inspirerad fallande vattenfall. Ultimate Collection är ett absolut premium produkt som Sunrise Spas erbjuder till kunder som har de högsta förväntningar på sitt spabad.

Sunrise Spa Inspiration Collection    

Sunrise Inspiration Spas är en exklusiv kollektion spabad som tillverkas för dem som söker en högre nivå av avkoppling och njutning. Inspiration Spas har en överlägsen nivå av lyxig massage, avslappning, och vattenkvalitetsupplevelser. Inspiration serien är även utrustad med Rockwool Isolering som gör spabadet extremt energisnålt och tyst. Titaniumvärmare, rostfri stålram, kapslad bas, smart touch panel, ljudanläggning och mycket mer. Kort sagt bästa spabadet som har allt!

Sunrise Spa Classic Collection    

Sunrise Classic serien innehåller våra sju mest populära modeller av spabad, fulländade med de funktioner du vill ha när du söker ett utespa eller inomhusspa.
Serien Classic tilltalar också det stora antalet kunder som helt enkelt inte har utrymmet eller som inte behöver ett större spabad, men som ändå vill ha en fullständig spaupplevelse. Sunrise Classic är prisvärda pålitliga och energieffektiva spabad som är byggda på en rostfri stålram, kapslad bas, utrustad Rockwool isolering som gör spabadet extremt energisnålt och tyst, titaniumvärmare och mycket mer.

 

Kontakta oss idag för personlig rådgivning!

Kontakta oss

Referenser