Spabad - Njutning året runt

 

Att bada spabad är en underbar och avkopplande känsla och har en mängd hälsofördelar.

Att välja spabad kan dock vara en utmaning och vi förstår att valet av och investeringen i rätt spabad kan vara en riktig ”långresa” genom spaaffärer och det stora utbudet på internet. Det finns en mängd modeller på marknaden, många av dem med snarlik design, utrustning och storlek och svar på frågan om vilken modell man ska välja och vilka stora skillnader faktiskt finns är inte heller alltid lätt att få.

Kontakta oss

Spabad från världsledande varumärken

SUNRISE SPAS

På Sunrise Spas från Canada har man i många decennier varit engagerat i överlägset hantverk och lyx till ett överkomligt pris. Sunrise Spas producerar spabad av högsta kvalitet till kundens absolut bästa upplevelse av bubbelpool. De använder de senaste innovationerna för att maximera din spabad glädje och minimera dess underhållsbehov. De förstår att ett spa för ditt hem är en betydande investering, så de har byggt alla spabad med noggrannhet och material som kommer att vara en livstid. Dessutom har de gjort underhåll och drift enklare och billigare, med ett eget isolerings- och filtreringssystem som klarar nordisk vinter utan problem till låg energiförbrukning.

DREAMMAKER SPAS

Dreammaker Spas är en av världens största producenter av rotationsgjutna spabad och har varit marknadens ledstjärna sedan de introducerade denna typ av produktion till spaindustrin 1997. Fabriken finns i Florida, USA.

Rotationstekniken och det patenterade materialet SyncrylicTM har gjort Dreammaker Spas överlägsna inom stabilitet, kvalitet, livslängd och design. Dreammaker Spas håller en livslängd och materialet är i stort sett oförstörbart genom inverkan av väder, sol, fukt etc. Dreammaker Spas håller högsta kvalitet till ett absolut överkomligt pris för den perfekta kombinationen av hälsa och glädje i din bubbelpool.

Referenser