Poolteknik

 

Pooltekniken som sköter din pool nästan per automatik

Vill du ha glasklart vatten och behagliga temperaturer i din pool så rekommenderar vi att investera i en poolteknik av hög kvalitet. Vattenkvaliten är avgörande för bekymmerfri poolglädje varje dag. Antingen vill du själv ha koll på vattenskötsel, mätning och dosering av poolkemi. Om inte så kan du automatisera reningsverket med smarta kontroll- och doseringsinstrument som minimerar behovet att ha daglig koll på din pool. Tekniken tar hand om mätning och dosering. Dessutom har du alltid full kontroll via en smart app på din mobil eller dator hur ditt poolvatten mår.

Pooltäckning med isolerande effekt

I våra nordliga breddgrader är det härligt att förlänga badsäsongen genom att värma upp poolen när luften blir kallare. Här i Norden värmer vi upp oss i vår pool och inte kyler av oss som man gör i tex Spanien. För att minimera värmeförluster och minska driftkostnaderna avsevärt installerar vi ett lamelltäcke med luftfyllda lameller som isolerar poolen även ovanifrån. Med så kallade solarlameller kan dessutom solvärme överföras till vattnet och värma upp poolen några grader, enbart genom solkraft.

LED-lampor, rör, värmeväxlare, reningsverk mm

Samtliga ingjutnings- och pooldetaljer levereras av välkända och pålitliga tillverkare. Vi använder enbart högkvalitativa produkter med elegant och exklusiv design, rostfria detaljer och optimal livslängd så att de håller länge och garanterar bekymmerfri poolglädje i kristallklart vatten med hög driftsäkerhet.

Våra leverantörer

Vi samarbetar enbart med leverantörer som erbjuder poolprodukter med premiumkvalitet. Vi tummar inte med just kvalitet och funktion. Då din pool är en relativt dyr investering ska den hålla länge och ha den utrustningen som du önskar dig med de funktioner och detaljer som krävs. Vi arbetar bland annat med svensktillverkad poolteknik från Pahlén.