Mosaik

 

Vacker mosaik för unik finish

Glasmosaik är ett fantastiskt material. Färgskalan är i princip obegränsad, pärlemoeffekter kan ge vägg eller golv en fantastisk lyster. Mångfalden i form, storlek, mönster och design är oändlig.

Mosaik i badrum

Mosaik som fondvägg, mosaik som duschgolv, mosaik runt spegeln eller varför inte mosaik i hela badrummet? Mosaik är ett flexibelt material där endast fantasierna sätter gränserna. Välj tex valfri form, runda kanter, böjda sittbänkar i duschen med mera. Med mosaik kan vi skapa exklusiva och spännande detaljer och design i ditt nya badrum helt efter dina önskemål. Vi köper in mosaiken direkt från fabriken och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Funderar du på att renovera ditt badrum? Ring oss så berättar vi gärna hur man på ett snyggt och elegant sätt kan använda sig av mosaik.

Mosaik i poolen 

Mosaik är ett av de mest använda och beprövade materialen när man bygger pool. Redan i Antiken byggdes mosaikpooler och i staden Rom finns det gott om dessa. Glasmosaik är nog det mest klassiska material som man kan använda för att beklä sin pool. Dessutom är känslan av att stiga ner i en glittrande mosaikpool, klädd i din favoritfärg på en solig sommardag helt fantastiskt. Glasmosaik är också mycket lättskött och har en lång livslängd som gör din pool nästintill underhållsfri under många år.

Boka in ett möte med oss idag

Kontakta oss

Varför välja mosaik?

  • Mångfald i form, storlek, mönster och design
  • Obegränsad färgskala
  • Kan monteras på böjda eller runda former och kanter
  • Pärlemo effekt ger speciell lyster i poolvattnet
  • Lång hållbarhet
  • Miljövänlig då dels återvunnen glas