Våra pooler

 

Första steget mot din drömpool

Vi bygger exklusiva pooler med individuell design, genomtänkt poolteknik i premiumkvalitet. Oavsett om du går i tankar om att bygga infinity pool, formgjuten pool, nedgrävd pool eller mosaik pool så kan vi hjälpa dig. Vi finns med dig från planering till första dopp för att tillsammans förverkligar din pooldröm. Läs mer om våra pooler och pooltjänster nedan.

Wave

Vår storsäljare, den bästa familjepoolen för bad, lek och skoj precis när du vill! Lätt och snabb att bygga, och ändå med alla fördelar som en thermopool ska ha. Stommen är byggd av thermoblock, plattan och poolväggar är betonggjutna.

Flow

Vår Flow-pool är ett fantastiskt smycke till ditt hus och din trädgård och har ett exklusivt och glittrande utseende tack vare ytskiktet i glasmosaik.

Deep

Poolen som har allt och är genomtänkt i det minsta detalj och som dessutom håller absolut högsta kvalitet. Poolen har ett exklusivt och glittrande utseende tack vare ytskiktet i glasmosaik. 

Balance

Frihet och vidsträckthet. Infinity-Poolen är en pool av allra högsta klass och utmärker sig genom sin overflow ränna som ger en infinity-effekt

Mosaik

Glasmosaik är ett fantastiskt material. Färgskalan är i princip obegränsad, pärlemoeffekter kan ge vägg eller golv en fantastisk lyster. Mångfalden i form, storlek, mönster och design är oändlig. Vi gör det mesta inom mosaik, allt från badrum till pool och hjälper dig i ditt projekt från start till mål. Klickade vidare och läs mer om hur vi kan hjälpa dig. 

Poolteknik

Vill du ha glasklart, rent vatten och behagliga temperaturer i din pool så rekommenderar vi att investera i en poolteknik av hög kvalitet. Samtliga ingjutnings- och pooldetaljer levereras av välkända och pålitliga tillverkare. Vi använder enbart högkvalitativa produkter med elegant och exklusiv design, rostfria detaljer och optimal livslängd så att de håller länge och garanterar bekymmerfri poolglädje i kristallklart vatten med hög driftsäkerhet.

Referenser