Klafs Bastu

 

KLAFS - Bastu av högsta kvalitet sedan 60 år

KLAFS är ett stort och välkänt märke inom bastu och wellness-världen. Här i Sverige har KLAFS byggt bastu på flera hotell och spaanläggningar, t ex Gothia Towers i Göteborg. Dock finns KLAFS vackra och högkvalitativa bastu- och wellness produkter även tillgängliga för den privata marknaden. Vi planerar din personliga drömbastu så att den passar perfekt till omgivningen, har de tekniska egenskaper som krävs och den skräddarsydda designen som gör bastubadet till ett absolut nöje och må-bra-upplevelse.

VI KAN KLAFS BASTU 

Vi på Ludwigs bygg är stolta över att vara officiell partner till KLAFS bastu. Om ni är intresserade av att veta mer om KLAFS produkter så tveka inte att kontakta oss.

I vår utställning på Hantverksvägen 1 i Askim så kan ni också uppleva Klafs S1 i full funktion. Välkommen att kontakta oss eller titta in.

MINIMALT utrymme, MAXIMAL avslappning 

Den nya bastun S1 är den första bastun i världen som fälls in med en enkel knapptryckning precis som en zoomlins på en kamera. Den största fördelen med denna bastu är dess minimala krav av utrymme. Då S1 är fullt infälld är den enbart 60 cm djup, precis som en vanlig garderob. I utfällt läge är den 160 cm djup och ger gott om utrymme för ett avslappnande bastubad.

Kontakta oss och få offert på din bastu

Kontakta oss

Varför köpa bastu av oss?

Vi på Text är en snabbfotad organisation som är i ständig tillväxtfas och arbetar med spännande kunder inom både privat & offentlig sektor. Som konsult hos oss får du tillgång till mängder av intressanta uppdrag – både stora och små. Vilket innebär många karriär och utvecklingsmöjligheter för dig.

Vi vill att du ska trivas och må bra med dina medarbetare och dina uppdrag. Därför har vi ett stort medarbetarfokus, där du tillsammans med övriga kollegor är vår absolut viktigaste resurs.

Referenser