Vi renoverar din villa

 

Villarenovering

Funderar du på ombyggnad, tillbyggnad eller renovering av din villa så erbjuder vi att samordna hela entreprenaden eller vi bygger det som behövs och du håller i projektet själv. Våra egna hantverkare kan det mesta inom snickeri, måleri, badrumsrenovering, köksmontering och det som vi inte kan ordna själv samordnar vi med våra duktiga samarbetspartner inom el och rör. Vi kommer gärna hem till er på ett kostnadsfritt möte och lyssnar på era idéer och planer ert villaprojekt.

 

Totalentreprenad villa

Vi har samlat ihop ett erfaret team av byggare, elektriker och rörläggare som vet vad det krävs att utföra ett renoveringsprojekt så att det blir helt lyckat och till våra kunders belåtenhet. Vi är nära till hands, stämmer av med dig om design och material och jobbar transparent och strukturerat så att ditt renoveringsprojekt blir som du har förställt dig.

Vi lyssnar på dina önskemål när vi renoverar din villa

Det viktigaste är att du blir en nöjd kund. Därför lyssnar vi noga på dina önskemål och bestämmer det mesta med dig i god tid. Att renovera och bygga om hemma hos våra kunder är ett uppdrag som vi vill utföra så omsorgsfullt som möjligt. Det är naturligtvis ett ingrepp i ditt hem, det kan bli högljutt eller dammigt på vissa områden och hantverkare springer genom rum och korridorer för att fixa och dona. Vi strävar efter att arbetet flyter på, att vi jobbar snabbt och effektivt så att ni snart bli ostörda igen och kan njuta av ett nyrenoverat hem en lång tid framöver.

Kontakta oss och boka kostnadsfritt möte

Kontakta oss

Mer text

Varför anlita oss?

  • Vi har ett erfaret och duktigt byggteam.
  • Vi samarbetar med duktiga arkitekter från väletablerade arkitektbyråer.
  • Vi hjälper dig från start till mål, samordnar hela entreprenaden om så önskas.
  • Vi skräddarsyr ditt projekt efter krav, önskemål och budget.