Poolhus

 

Vi bygger ditt poolhus

Lyxen att kunna bada i ditt hem året runt kan bli uppfyllt genom ett eget poolhus på din tomt. Oavsett storlek, enkelt eller påkostad så bygger vi ditt poolhus och samordnar hela entreprenaden från ritning till driftsättning av poolen innan första doppet. Tänk känslan av att kunna ha friheten att bada precis när du vill oavsett om det är storm eller snöar ute. Sommartemperatur och badvatten hela året runt och varför inte bygga in en alldeles egen relaxavdelning med spa eller bubbelpool också?

Förläng poolsäsongen med ett poolhus

När dagarna är kyliga, vinden blåser och vintermörkret faller över landet längtar de flesta efter ljus och värme. Varför inte förverkliga en egen spa-oas med bastu och pool i din egen trädgård och bygga ett poolhus. Att kunna bada året om i 30 grader varmt vatten, bada bastu och umgås tillsammans med familj och vänner i ett eget poolhus är ett nöje man aldrig mer vill missa. Visserligen är det fint att värma upp sig på Kanarieöarna men vi brukar säga: Borta bra men hemma i ditt eget poolhus är bäst!

Vi bygger poolhus utifrån dina behov och önskemål

Oavsett om du har för avsikt att bygga ett poolhus eller tillbyggnad med poolrum så lyssnar vi på dina önskemål och behov och anpassar projektet efter dina krav. Med hjälp av en arkitekt som vi samarbetar med skapar vi en wellness oas på din tomt som ger dig avkoppling och badglädje precis när du vill, året om.

Kontakta oss och boka kostnadsfritt möte

Kontakta oss

Varför anlita oss?

  • Vi har ett erfaret och duktigt byggteam.
  • Vi samarbetar med duktiga arkitekter från väletablerade arkitektbyråer.
  • Vi hjälper dig från start till mål, samordnar hela entreprenaden om så önskas.
  • Vi skräddarsyr ditt projekt efter krav, önskemål och budget.

Referenser