Spa- och Wellness för hotellgäster

 

Vi vet vad som får dina gäster att trivas

Fräscha nya hotellrum, inbjudande allmänna ytor, fina konferensrum eller trivsamma spaavdelningar? Sedan starten av vår verksamhet har vi hjälpt hotellägare med olika renoverings- och byggprojekt. Med kunnighet, gediget hantverk samt erfaren projektledning och samordning står vi till tjänst att utföra dina projekt. Vi gör vårt bästa för att inte störa den pågående hotellverksamheten när vi bygger och eftersträvar alltid ett effektivt utförande med precision och god totalekonomi. Oavsett storlek så finns vi här för att hjälpa dig.

Trenden att erbjuda gästerna bad- och spaupplevelser lär minst sagt öka. Vi bistår med gedigen erfarenheter inom poolbyggnation till att förverkliga ditt pool- eller spaprojekt. I samarbete med skickliga arkitekter är vi behjälpliga och utför projekt från ritning till färdig anläggning. Allt för att dina hotellgäster ska trivas.

Är ditt hotell i behov av badrumsrenovering?

För att gästerna ska trivas krävs det ibland förnyelser och ombyggnationer. Sedan starten av vår verksamhet har vi hjälpt hotellägare med olika renoverings- och byggprojekt. Med kunnighet och gediget hantverk samt erfaren projektledning och samordning står vi till tjänst att utföra ditt kommande projekt.

Så är ditt hotell i behov av en badrumsrenovering så är du välkommen att skicka in ett formulär via hemsidan så återkommer vi till dig. 

Vi bygger pool och spa till hotell

Har du för avsikt att förhöja dina gästernas upplevelse på ditt hotell och har du kanske funderingar på att bygga en pool eller spaavdelning? Trenden att erbjuda gästerna bad- och spaupplevelser lär minst sagt öka. Vi bistår er med gedigen erfarenheter inom poolbyggnation till att förverkliga ditt pool eller spaprojekt. Vi samarbetar med arkitekter och kan vara behjälpliga att utföra projektet från ritning till färdig anläggning. Oavsett storlek på ditt projekt så finns vi här för att hjälpa dig.

Fyll i formuläret på hemsidan så återkommer vi till dig. Har du frågor eller behöver rådgivning så är du välkommen att ringa in till oss.

Kontakta oss och boka kostnadsfritt möte

Kontakta oss

Vi skapar välbefinnande

Det finns inget bättre tycker vi än att skapa välbefinnande för våra kunder och i förlängningen deras kunder. Vi lever i en tid då många upplever stress och där det ställs höga krav. Det gör att det aldrig varit viktigare att luta sig tillbaka och bara koppla av. Vi kan hjälpa till och skapa miljöer i ditt hotell där gästerna under sitt besök kan återhämta sig och därmed mår bättre när de återvänder till vardagen.

Referenser