Byggentreprenad

 

Du har drömmarna - Vi förverkligar dem

Förutom pooler och badrumsrenoveringar bygger vi även poolhus, altan, terrasser och tillbyggnader. Vi utför renoveringar av villor och lägenheter samt renoverar hotell och spaanläggningar. Allt görs med samma fina hand och gediget hantverk som våra poolentreprenader. Se nedan vilka tjänster vi erbjuder inom bygg.

Hotell

Fräscha nya hotellrum, inbjudande allmänna ytor, fina konferensrum eller trivsamma spaavdelningar. Vi är en trygg samarbetspartner och kunnig byggfirma som tillhandahåller byggtjänster inom renovering av hotellrum, konferensanläggningar och även spa- och poolavdelningar. 

Villor

Funderar du på ombyggnad, tillbyggnad eller renovering av din villa så erbjuder vi att samordna hela entreprenaden eller vi bygger det som behövs och du håller i projektet själv. Våra egna hantverkare kan det mesta inom snickeri, måleri, badrumsrenovering, köksmontering och det som vi inte kan ordna själv samordnar vi med våra duktiga samarbetspartner inom el och rör. Vi kommer gärna hem till er på ett kostnadsfritt möte och lyssnar på era idéer och planer ert villaprojekt

Poolhus

Lyxen att kunna bada i ditt hem året runt kan bli uppfyllt genom ett eget poolhus på din tomt. Oavsett storlek, enkelt eller påkostad så bygger vi ditt poolhus och samordnar hela entreprenaden från ritning till driftsättning av poolen innan första doppet. 

Stenmontering

Sten är ett fantastiskt material och det finns hundratals stensorter med olika utseenden och egenskaper. Natursten är exklusivt och förhöjer byggnader, rum och utemiljöer genom sin unika karaktär. Vi har med åren specialiserat oss på att montera natursten på terrasser, hallgolv, köksgolv, entréer, trappor och med den senaste trenden även i swimmingpooler. 

Totalentreprenad för Poolprojekt: En Helhetslösning för Din Drömpool

Att välja Ludwigs Bygg för din pooltotalentreprenad innebär en sömlös och bekymmersfri process från start till slut. Vi är experter på att skräddarsy och realisera drömpoolprojekt, och vår totalentreprenad för pooler garanterar att varje detalj hanteras professionellt. Genom att anförtro oss med totalentreprenaden säkerställer du att ditt poolprojekt utförs med högsta möjliga kvalitetsstandarder, från design och konstruktion till de slutliga finjusteringarna. Vår erfarenhet inom totalentreprenad för pooler innebär att vi effektivt kan navigera i projektets alla skeden, vilket resulterar i en stressfri upplevelse för dig som kund. Vi förstår vikten av att varje pool är unik, och vår totalentreprenadstjänst speglar detta genom att erbjuda personligt anpassade lösningar som möter varje kunds specifika behov och önskemål.