Badrumsrenovering

 

Badrumsrenovering för dig med höga krav

Form och funktion måste gå ihop i ett badrum. God planering, precision och gediget hantverk krävs för att skapa ett nytt badrum eller renovera ett befintligt. Vi samordnar hela ditt badrumsprojekt från planering till färdigt projekt. 

Exklusiva badrum

Med årens har vi fått förmånen att anta oss en rad badrumsprojekt med exklusiva material som till exempel Carrara marmor, guldmosaik, keramikplattor i stora format, så kallade slats. De flesta av våra kakelsättare har jobbat hos oss i 15 år och är vana att bearbeta dessa material med omsorg, gediget hantverk och ett öga för proportioner och fint utseende på väggar och golv.

Badrumsrenovering Göteborg

Vi är ett lokalt byggföretag i Göteborg men har även utfört projekt i Stockholm, Båstad eller Strömstad. Om du har planer att renovera ditt badrum eller bygga nytt så tveka inte att kontakta oss. Vi sätter oss gärna ner med dig, lyssnar på dina planer och ger några värdefulla tips före byggstart som kan hjälpa att du förverkliga ditt drömbadrum välplanerat, samordnat och utan oväntade överraskningar.

Ta första steget mot ditt drömbadrum

Kontakta oss

Varför välja oss?

Vi har stor erfarenhet av att bygga badrum. Våra kakelsättare är duktiga, kunniga och goda hantverkare som älskar sitt jobb. Vi hjälper till från planering till färdigt badrum och samordnar hela projektet med elektrikern och rörläggaren om det önskas. Vi antar alla slags badrumsprojekt från små till stora, enkla eller mer påkostade material, för privatpersoner eller företag. Vår största yrkesglädje är att kunna hjälpa våra kunder att förverkliga sitt drömbadrum så att det blir som de har föreställt sig – eller till och med bättre

Vi hjälper dig om är ute efter en badrumsrenovering i Göteborg, Kungsbacka, Mölndal och tar även på oss uppdrag runt om i övriga Sverige. 

Referenser