Våra tjänster

Funderar du på att bygga pool eller behöver du hjälp med renovering? Se nedan hur vi kan hjälpa dig.

Pooler

Vi bygger exklusiva pooler med individuell design, genomtänkt poolteknik i premiumkvalitet. Oavsett om du går i tankar om att bygga infinity pool, formgjuten pool, nedgrävd pool eller moasik pool så kan vi hjälpa dig. Vi finns med dig från planering till första dopp för att tillsammans förverkligar din pooldröm. Klicka vidare för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.

Badrumsrenovering

Form och funktion måste gå ihop i ett badrum. God planering, precision och gediget hantverk krävs för att skapa ett nytt badrum eller renovera ett befintligt. Vi samordnar hela ditt badrumsprojekt från planering till färdigt projekt. Klicka vidare för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering.

Byggentreprenad

Förutom pooler och badrumsrenoveringar bygger vi även poolhus, altan, terrasser eller tillbyggnader. Vi utför renoveringar av villor och lägenheter samt renoverar hotell och spaanläggningar. Allt görs med samma fina hand och gediget hantverk som våra poolentreprenader. Klicka vidare och läs mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Klaufs Bastu

Vi på Ludwigs bygg är stolta över att vara officiell partner till Klafs bastu. I vår utställning på Hantverksvägen 1 i Askim så kan ni också uppleva Klafs S1 i full funktion. Klicka här för att läsa mer om vårt bastuutbud.