Köpa spabad Göteborg

Skapa trivsel med ett spabad utomhus

Drömmer du om att kunna mysa utomhus även under kalla vinterdagar? I så fall är ett värmande spabad på terrassen den perfekta lösningen för dig och din familj
Välkommen till Ludwigs. I vår butik hittar du ett brett utbud spabad och vi hjälper dig hela vägen mot din dröm. Hos oss får du all den rådgivning du behöver, oavsett om det handlar om val av modell eller varumärke. Vi hjälper dig att hitta det spabad som passar just dig, installerar och hjälper till med underhållet. En investering som skapar trivsel för familj och vänner!

Spapad butik Göteborg

Vårt mål är att allt ska gå så enkelt som möjligt när du köper ett spabad hos oss. Vi sköter leveransen från vår butik till anvisad plats, monterar och kopplar in och går igenom modellens funktioner på plats. Våra servicetekniker kan alltid hjälpa dig om behov finns. Du är varmt välkommen till vår butik i Göteborg – kan du se och även provsitta en rad olika modeller.

Ett spabad är en källa till inspiration, avkoppling och inte minst gemenskap. Här kan du ta ett spontant uppfriskande bad – alltid med den temperatur du vill ha. Till skillnad från en vedeldad tunna behöver inte ett spabad värmas upp eller förberedas på något annat sätt. Bara att hoppa i!

Så hittar du rätt spabad

Vi hjälper dig som sagt att hitta det spabad som passar just dig. Här är en liten guide där vi går igenom vad du bör tänka på innan du gör ditt val. Hur många personer kommer att använda badet? I vår spabadsbutik i Göteborg hittar du spabad för 2-8.Det är alltid bra att provsitta, en lång person upplever ett spabad annorlunda än en kort person. Hur många sitt- respektive liggplatser du behöver är också viktigt att tänka igenom.

Hur stort spabad har du behov av? Hos oss hittar du modeller som passar de flesta kroppstyper. Vi kan guida dig igenom sortimentet så att du hittar den modell som passar bäst. Ta gärna med familjen så kan ni provsitta våra spabad!

Vilken typ av massage vill du att ditt spabad ska kunna erbjuda? Bara lite varmt och behagligt mysbubbel eller en djupverkande hydroterapeutisk massage? Prata med en av våra experter så kan vi hitta ett spabad med rätt massage för just dig.

Ta första steget mot din spabad

Kontakta oss

Vi har gott om snygga och praktiska tillbehör

Det finns även ett brett utbud tillbehör som gör användande och skötsel och gör badupplevelsen ännu trevligare. Trappor, luckor med mera. Titta runt lite i vår butik och fundera på om det ät något du behöver i till ditt spabad.

Var ska du placera ditt spabad? Det handlar förstås mycket om var badet passar in och var det är smidigast att bada. Men ett tips är att placera badet i lä, då drar det mindre energi. Nära huset, med fin utsikt och i skydd för vinden är en lösning många väljer.

Intresserad av ett spabad? Välkommen att kontakta oss på Ludwigs – vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och din familj. Titta gärna in i vår butik i Göteborg!