Bygga Infinity Pool

Avkopplande stunder med overflow pool

En overflow pool – eller infinity pool som det också kallas, är en pool som genom sin placering på exempelvis en sluttning eller liknande inger illusionen av att vattnen i poolen “rinner över”. Vanligtvis är även ytterväggen på en overflow pool tillverkad i antingen glas eller något annat transparent material för att på så vis ytterligare förstärka effekten av att poolen just rinner över in i oändligheten.

En overflow pool – en pool med karaktär

En overflow- eller infinity pool, är möjligtvis den pooltyp i dagsläget som har mest karaktär, vilket inte heller är konstigt då infinitypooler har en förmåga att skapa beundran och fascination hos betraktaren. Faktum är att en overflow pool i många fall inte behöver kosta mer än en traditionellt nedsänkt pool utan allt handlar om planering och förståelse för hur man utnyttjar tomten på bästa sätt och anpassar poolen efter sina förutsättningar.

Kompromissa inte med pooldrömmen

Att skaffa pool är en dröm många har och har man väl bestämt sig för att investera i en pool är det dumt att kompromissa över småsaker. En pool är en integrerad del av fastigheten och det är viktigt att man är nöjd med alla aspekter av poolen. Vi på Ludwigs erbjuder pooler som alla kan anpassas efter dina unika preferenser och önskemål i allra högsta grad. Läs mer om dessa nedan.

Ta första steget mot din drömpool

Kontakta oss

Välj en overflow pool du också

Vill du veta mer om våra pooler eller få ett prisförslag på en overflow pool? Ta då kontakt med oss på Ludwigs så hjälper vi dig hitta din drömpool!

Kolla gärna även in våra tidigare projekt som du hittar här på vår hemsida.

  • Family – Vår bästsäljare och poolen för dig med familj. Denna poolen har kort konstruktionstid och i all sin enkelhet lämpar den sig väl för barnfamiljer som letar efter en pool som skapar nya möjligheter för umgänge och lek. Poolen är anpassningsbar i storlek och lämpar sig för de flesta tomt-typer.
  • Premium Classic – En glimmande pool utsmyckad med glasmosaik som inger en exklusiv känsla och bjuder in till medelhavs kvällar direkt på tomten.
  • Top-Notch Classic – Poolen som har allt, med glimmande glasmosaik och ett automatiskt lamelltäcke som kan användas för att täcka över poolen i värmebevarande syfte är vår Top-Notch-pool perfekt för dig som vill ha det lilla extra – och självklart kan den anpassas efter dina personliga önskemål.
  • Top-Notch Infinity – En infinity pool ger en häftig edge till er fastighet och skapar en poolmiljö utan dess like.

Referenser