Nedgrävd Pool

Nedgrävd pool för bad, lek och skoj

En nedgrävd pool är att betrakta som en investering, inte bara rent ekonomiskt i fastigheten och för dess ökade värde. Utan också en investering i er familjs välmående och umgänge, för genom en pool skapar man en naturlig samlingspunkt och gör hemmet mer attraktivt med en lättillgänglig aktivitet för hela familjen och bekanta och vänner likaså.

Välj oss när du vill ha en nedgrävd pool

Vi på Ludwigs tror på att nöjda kunder kommer ur ett kvalitativt resultat på det utförda arbetet som helhet och när du anlitar oss för att bygga din nedgrävda pool så kan du vara säker på att vi inte kompromissar med varken design eller material. I vår mening så finns där flera olika sätt att gå tillväga när man ska lösa ett uppdrag, vi på Ludwigs tror på att noggrannhet och kompromisslöshet i kombination med lång erfarenhet är vägen framåt mot nöjda kunder och ett perfekt resultat.

Ta kontakt med oss på Ludwigs

Är du intresserad av att veta mer om våra pooler, vad vi erbjuder eller få offert på ett poolbygge? Ta då kontakt med oss redan idag så berättar vi mer om vårt erbjudande samt hjälper dig hitta den bästa lösningen för just din tomt. På vår hemsida hittar du också tidigare projekt som vi genomfört och där ges bland annat bra inspiration samt en uppfattning om vad en nedgrävd pool kostar och vad som är möjligt att genomföra.

Ta första steget mot din drömpool

Kontakta oss

Våra pooler

Alla våra pooler går att anpassa efter dina unika önskemål och preferenser, nedan ser du en överblick över våra poolmodeller:

  • Family – Vår bästsäljare och poolen för dig med familj. Denna poolen har kort konstruktionstid och i all sin enkelhet lämpar den sig väl för barnfamiljer som letar efter en pool som skapar nya möjligheter för umgänge och lek. Poolen är anpassningsbar i storlek och lämpar sig för de flesta tomt-typer.
  • Premium Classic – En glimmande pool utsmyckad med glasmosaik som inger en exklusiv känsla och bjuder in till medelhavs kvällar direkt på tomten.
  • Top-Notch Classic – Poolen som har allt, med glimmande glasmosaik och ett automatiskt lamelltäcke som kan användas för att täcka över poolen i värmebevarande syfte är vår Top-Notch-pool perfekt för dig som vill ha det lilla extra – och självklart kan den anpassas efter dina personliga önskemål.
  • Top-Notch Infinity – En infinity pool ger en häftig edge till er fastighet och skapar en poolmiljö utan dess like.

Referenser