Köpa Pool Göteborg

Pool för bad, lek och skoj

Att köpa pool är det många som funderar på i Göteborg, vilket inte heller är så konstigt med tanke på de fördelar som en pool faktiskt för med sig. Det är dels en direkt investering i fastigheten och dess värde och en ordentligt konstruerad pool kan höja värdet på tomten vid försäljning markant. Dessutom är en pool en investering i familjen, den utgör en naturlig mötesplats där barnen kan vara med sina vänner, och bjuder in till lek och skoj med familj, vänner och bekanta.

Välj oss för er pool i Göteborg

Att investera i en pool är som sagt ett stort ekonomiskt beslut, och det är viktigt att det blir rätt från början. När man ska bygga en pool ska man aldrig kompromissa med sig själv och när du anlitar oss på Ludwigs för att bygga din pool så kan du känna dig trygg med att du får en pool tillverkad i de bästa materialen och med ett genomgående formspråk som åldras väl med tiden.

Noggrannhet genom hela processen

Vi på Ludwigs har gjort oss kända för vår noggrannhet och omsorgsfullhet genom hela byggets gång. För oss är är kundens önskemål alltid det centrala och vi tror på att kundnöjdhet kommer ur kvalitet snarare än kvantitet och en förhastad byggprocess.

Ta första steget mot din drömpool

Kontakta oss

Våra pooler

Alla våra pooler kan anpassas efter dig som kund och dina unika önskemål och preferenser, nedan får du en överblick över våra pooler som du kan utgå från och ur vilka du sedan kan skapa din drömpool:

  • Family – Vår bästsäljare och poolen för dig med familj. Denna poolen har kort konstruktionstid och i all sin enkelhet lämpar den sig väl för barnfamiljer som letar efter en pool som skapar nya möjligheter för umgänge och lek. Poolen är anpassningsbar i storlek och lämpar sig för de flesta tomt-typer.
  • Premium Classic – En glimmande pool utsmyckad med glasmosaik som inger en exklusiv känsla och bjuder in till medelhavs kvällar direkt på tomten.
  • Top-Notch Classic – Poolen som har allt, med glimmande glasmosaik och ett automatiskt lamelltäcke som kan användas för att täcka över poolen i värmebevarande syfte är vår Top-Notch-pool perfekt för dig som vill ha det lilla extra – och självklart kan den anpassas efter dina personliga önskemål.
  • Top-Notch Infinity – En infinity pool ger en häftig edge till er fastighet och skapar en poolmiljö utan dess like.

Lyxigt med infinity pool

En infinity pool, det vill säga en pool där vattnet till synes “rinner över kanten”, är förmodligen den mest karaktärsstarka pooltypen som finns – och ikoniska. Är du intresserad av en infinity pool i Göteborg ska du kontakta oss på Ludwigs så hjälper vi dig med planeringen av din pool.

Våra samarbetspartners

För dig som vill sätta guldkant på poolen erbjuder vi på Ludwigs glasmosaik i poolens ytskikt, vi på Ludwigs samarbetar bland annat med Sicis The Art Factory, som gjort sig kända för sin vackra och eleganta mosaikdesign och har gjort sig kända för, och är ledande, inom tillverkning och design av glasmosaik.

Vi samarbetar också med Reviglass från Spanien som är vår huvudleverantör av poolmosaik, de har gjort sig ett namn genom sin färgstarka mosaik som genom poolens vatten skapar en behaglig och inbjudande pool.

Förverkliga dina pooldrömmar redan idag

Ta kontakt med oss på Ludwigs redan nu om du är intresserad av att köpa pool, har en befintlig pool som är i behov av ett ansiktslyft, eller helt enkelt är intresserad av att veta mer om vårt erbjudande och skaffa dig en större förståelse för vad en pool kan göra för just dig.

Söker du ytterligare inspiration inför ditt poolköp är du varmt välkommen att besöka vår hemsida, där hittar du några utvalda projekt som vi redan genomfört under fliken “våra projekt”. Du får dels ett hum om hur vi arbetar och vad vi klarar av att leverera, men också en bild av vilken budget som krävs för respektive pool.

Referenser