Gjuten Pool med Mosaik

Vacker mosaik för unik finish

Är du sugen på en pool med mosaik? Vi på Ludwigs är din helhetsleverantör av pooler och erbjuder våra kunder ett förverkligande av pooldrömmen. Hos oss får du inte bara en pool i världsklass som klarar av vårt nordiska klimat året runt utan också service i världsklass – hos oss på Ludwigs står du som kund alltid i centrum och vi är aldrig färdiga med ett jobb förens du som kund är till hundra procent nöjd med resultatet.

Mosaik i poolen – en extra guldkant

Med mosaik i poolens ytskikt får du en pool som är estetiskt tilltalande och som garanterat gör din pool-upplevelse mer färgstark, dels bildligt talat men också på så vis att det känns mer spännande och “semester” med en pool klädd i mosaik. Vi på Ludwigs är din helhetsleverantör av pooler och hjälper dig med din pool från första spadtag till sista pumpslang. Vi vill att din pool ska leva upp till förväntningarna och kompromissar därför aldrig med varken material eller utförande.

Så arbetar vi på Ludwigs

Vi på Ludwigs tror på och arbetar efter en kundcentrerad arbetsmodell där dina krav och drömmar får sätta standarden för det arbete som vi sedan utför. Noggrannhet är något vi berömmer oss för, liksom precision. Vi tummar inte med det som verkligen räknas.

Med näst intill oändliga valmöjligheter för dig som kund så kan vi garantera dig att du kommer att hitta din drömpool hos oss, vi på Ludwigs och våra medarbetare finns med dig hela vägen och vägleder dig genom besluten som leder fram till din drömpool.

Boka in ett möte med oss idag

Kontakta oss

Om oss på Ludwigs

Här på Ludwigs är vi i dagsläget 15 stycken medarbetare med lång och gedigen erfarenhet inom pool-bygge. Vi är helhetsleverantörer av allt som har med poolen att göra och kan även hjälpa dig med restaurering utav en befintlig pool om så är fallet. Med oss får du ett kreativt planerat och väl utfört arbete som vilar på många års erfarenhet och förståelse för vad som går- och inte går att genomföra.

Våra samarbetspartners

Vi på Ludwigs samarbetar bland annat med Sicis The Art Factory, som gjort sig kända för sin vackra och eleganta mosaikdesign och har gjort sig kända för, och är ledande, inom tillverkning och design av glasmosaik.

Vi samarbetar också med Reviglass från Spanien som är vår huvudleverantör av poolmosaik, de har gjort sig ett namn genom sin färgstarka mosaik som genom poolens vatten skapar en behaglig och inbjudande pool.

Svårt att bestämma dig?

Valmöjlighet är någonting som vi värdesätter högt och det är också som tidigare nämnt, kärnan i vår verksamhet och enligt oss nyckeln till en nöjd kund. Men ibland kan det vara svårt att bestämma sig och därför har vi på Ludwigs ett antal färdiga pooler som du sedan kan utsmycka och göra personliga i den grad som önskas:

  • Family – Vår storsäljare för familjer som vill ha en pool med kort konstruktionstid och som erbjuder oändliga möjligheter i fråga om lek och skoj. Poolen kan i stor grad anpassas efter dina specifika önskemål och kan anläggas på de flesta tomter.
  • Premium Classic –  Med glittrande glasmosaik som reflekteras i vattnet får du med vår Premium Classic-pool ett exklusivt tillskott till huset. Stommen är tillverkade i thermoblock och väggar och platta är gjutna.
  • Top-Notch Classic – Vår Top-Notch Classic-pool är verkligen top-notch. Med glimrande glasmosaik och ett lamelltäcke som hjälper till att hålla värmen i poolen samt oändliga möjligheter i fråga om individuell anpassning får du här en lyxig pool som adderar en känsla av medelhavet direkt på tomten.
  • Top-Notch Infinity – Med en infinity pool från oss på Ludwigs får du en pool som sticker ut i mängden och där vattnet till synes rinner över “kanten”. Precis som med vår Top-Notch Classic-modell så är våra infinity pooler alltid av det exklusivare slaget med glimrande glasmosaik och i allra högsta grad anpassningsbara efter dina unika önskemål.

När du vill ha en gjuten pool med mosaik

Vi på Ludwigs är med dig hela vägen fram till din drömpool och med oss får du ett hållbart resultat utfört av certifierade yrkesproffs. Ta kontakt med oss på Ludwigs redan idag för mer information och rådgivning kring vårt erbjudande och din framtida drömpool.