Gjuta Pool i Betong

Pooler för bad, lek och skoj

Att skaffa egen pool på tomten eller vid sommarhuset är det många som drömmer om. En pool bidrar med mycket, bland annat gör den bad mer tillgängligt under de där varma sommardagarna, det skapar en aktivitet åt barnen och bidrar till sammanhållning och gemenskap. Men en pool är mer också mer än det för med en helgjuten pool i betong från oss på Ludwigs investerar du också i din fastighet och därmed även i framtiden. En pool är på så vis en god investering som du och din familj kan njuta av under lång tid framöver.

Detta erbjuder vi på Ludwigs

Hos oss står alltid du som kund i centrum och dina önskemål kommer alltid i första rummet när vi planerar och bygger din pool. Med gedigen erfarenhet och god efterföljningsförmåga antar vi utmaningar med ambitionen om att skapa ett unikt resultat som står sig i längden.

Dessa pooler erbjuder vi på Ludwigs, självklart kan samtliga pool-typer anpassas och skräddarsys i fråga om materialval, val av liner och tillbehör i allra högsta grad för att på så vis tillgodose dina specifika önskemål:

  • Family – Vår storsäljare för familjer som vill ha en pool med kort konstruktionstid och som erbjuder oändliga möjligheter i fråga om lek och skoj. Poolen kan i stor grad anpassas efter dina specifika önskemål och kan anläggas på de flesta tomter.
  • Premium Classic –  Med glittrande glasmosaik som reflekteras i vattnet får du med vår Premium Classic-pool ett exklusivt tillskott till huset. Stommen är tillverkade i thermoblock och väggar och platta är gjutna.
  • Top-Notch Classic – Vår Top-Notch Classic-pool är verkligen top-notch. Med glimrande glasmosaik och ett lamelltäcke som hjälper till att hålla värmen i poolen samt oändliga möjligheter i fråga om individuell anpassning får du här en lyxig pool som adderar en känsla av medelhavet direkt på tomten.
  • Top-Notch Infinity – Med en infinity pool från oss på Ludwigs får du en pool som sticker ut i mängden och där vattnet till synes rinner över “kanten”. Precis som med vår Top-Notch Classic-modell så är våra infinity pooler alltid av det exklusivare slaget med glimrande glasmosaik och i allra högsta grad anpassningsbara efter dina unika önskemål.

Ta första steget mot din drömpool

Kontakta oss

Ta kontakt med oss på Ludwigs redan idag

Ta kontakt med oss på Ludwigs redan idag om du inte vill kompromissa med dina pooldrömmar. Hos oss får du en pool som håller i längden och vi värdesätter kundnöjdhet.

Vi på Ludwigs formgjuter din pool i Göteborg och garanterar dig ett kvalitativt och exklusivt resultat. Ta kontakt med oss redan för offertförfrågan och vidare information om vårt produktutbud.

Referenser