Bygga Pool Stockholm

Vi hjälper dig att bygga din drömpool

Pooler för dig som vill ha premiumkvalitet och full flexibilitet. Vi uppfyller dina pooldrömmar såväl utomhus som inomhus. Välj en specialist på att bygga pool i Stockholm.

Vår målsättning är att du ska få en riktigt lyxig pool som ger glädje åt alla i hemmet under många år framöver. Kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt möte.

Skräddarsy din pool

Du väljer själv om du vill ha en lyxig infinity-pool som utnyttjar din utsikt till max eller en traditionell, nedsänkt pool som erbjuder sköna motionspass eller lek för barnen. Likaså kan du välja på trappor av olika form, en beklädnad av mosaik, pool-liner eller natursten, isolering, uppvärmning, motorstyrd pooltäckning och många andra tillbehör.

Våra betongpooler är stabila, välisolerade och möjliggör valfri form och storlek så att du får en skräddarsydd pool som passar just dina önskemål och förutsättningarna på din tomt.

Få mer inspiration till ditt eget poolbygge genom att ta en titt på vad några av våra tidigare kunder har valt att göra. Se mer här.

En god investering att bygga pool

Att bygga pool i Stockholm innebär givetvis en kostnad, men vi skulle hellre vilja beskriva ett poolbygge som en investering. Genom att bygga pool hemma så höjer du värdet på din egen fastighet och givetvis även värdet för dig själv då du får tillgång till härliga bad i kristallklart vatten på hemmaplan.

Jämför du kostnaden med vad det kostar för en normalstor familj att åka på solsemester så ser du att det motsvarar några få års resor att bygga en pool hemma. Din pool har du dessutom kvar i flera år och kan använda i en högre utsträckning än de få dagar du får på en fjärran strand.

Boka ett kostnadsfritt möte

Kontakta oss

Så går det till att bygga pool i Stockholm

Ett poolbygge kräver god planering, men med vår långa erfarenhet så kommer projektet att gå som en dans. I korthet så går processen till så här:

  • Du väljer poolmodell och storlek utifrån dina önskemål, tillgänglig budget och tillgänglig yta. Vi bidrar gärna med konsultation kring en passande placering och modell.
  • Vid beställningen väljer du alla tillbehör, finish såsom färg på liner, sten eller glasmosaik, form på pooltrappan med mera så att allt kan installeras på en och samma gång.
  • Vi påbörjar markarbete och schaktning för att göra ytan redo för din nya pool. Vid bygge av en infinity pool kan det exempelvis krävas att man bygger upp en kant eller schaktar undan lite extra för att få rätt lutning för bästa möjliga effekt.
  • Härnäst bygger vi upp poolens stomme med hjälp av formgjuten betong och på vissa modeller bygger vi sidorna med termoblock. Alla anslutningar förbereds också i detta skede.
  • När stommen har härdat installerar vi liner eller annat ytskikt för en snygg finish.
  • Belysning, poolteknik och andra tillbehör kommer på plats och poolen provfylls och besiktigas innan den tas i drift.
  • Vi gör en noggrann kontroll av att allt fungerar som det ska och att du är 100% nöjd innan vi avslutar arbetet.

Vi hjälper dig med hela poolmiljön

Ett annat gott skäl till att välja oss som poolleverantör är att vi dessutom tillhandahåller ett flertal byggtjänster som utgör perfekta komplement till poolbygget. Till exempel så kan vi hjälpa dig med bygge av ett omgärdande trädäck eller stensättning, bygga ett poolhus om du föredrar en inomhuspool som kan användas året om eller varför inte en tillhörande bastu eller ett lyxigt spabad för en komplett badupplevelse.

Att bygga pool i Stockholm är vanligtvis en byggnadslovsfri åtgärd, förutsatt att det handlar om en nedgrävd pool utan omkringliggande murar eller högt pooltak. Läs gärna mer hos Boverket för att få mer information om reglerna kring poolbygge. Vi bidrar gärna med rådgivning om du har någon fråga kring detta.


Komplett pool med alla tillbehör du behöver

När du väljer att bygga pool i Stockholm med hjälp av oss så ser vi alltid till att du får en pool som är helt redo att börja använda direkt när vi är klara med projektet. I våra poolpaket ingår alltid en stabil poolstomme komplett med liner och pooltrappa. Du får komplett poolteknik som rör, LED-belysning, reningsverk, ett poolvårdsset och poolkemi för ett års förbrukning. När vi är klara med din nya pool är det bara att börja bada och njuta.

Våra pooler, tillhörande poolteknik och tillbehör kommer från välrenommerade tillverkare som håller högsta kvalitet i både material och finish. Med smart och exklusiv design blir poolen lättskött och bidrar med många år av njutning på hemmaplan i gnistrande rent vatten.

Beroende på vilken modell du väljer så kan även andra tillval ingå som exempelvis pooltäckning med motor och inredning av glasmosaik. Läs gärna vidare om våra poolmodeller för detaljerad information om respektive variant.

Pool med trygghetsgaranti

Som en leverantör av exklusiva pooler i Stockholm så är det en självklarhet för oss att du som kund ska bli nöjd med ditt val. Därför levererar vi alltid våra pooler med en trygghetsgaranti som innebär att du ska känna att vi har levererat just det som du önskade och att allt ska fungera till punkt och pricka innan vi avslutar projektet.

Kom igång med ditt poolprojekt redan idag. Kontakta oss för att få offert på en pool till ditt hem i Stockholmsområdet.

Referenser