Bygga Infinity Pool

Avkopplande stunder med infinity pool

En infinitypool är en pooltyp där det ser ut som att vattnet “rinner över kanten”. Denna effekt kan exempelvis skapas genom att poolen är belägen på en sluttning och där ytterväggen gentemot sluttningen är konstruerad i någon form av transparent material som förstärker effekten av vattnet rinner ut över kanten.

Vi bygger din infinity pool

Om du går i tankarna att köpa pool är det viktigt att du sedan känner dig nöjd med det färdiga resultatet. En pool är en stor kostnad men också en investering och det är därför viktigt att det blir rätt. Ledordet bör därför vara att hellre investera i rätt pool direkt. Med oss på Ludwigs får du ett kvalitativt utfört arbete där noggrannhet och kompromisslöshet i fråga om materialval sätter standarden.

Som tidigare nämnt är en pool en investering, inte bara rent ekonomiskt i fastigheten och dess värde utan också en investering i familjen som förhoppningsvis bjuder in till lek och skoj. En infinity pool och kostnaden för denna behöver inte heller bli större än kostnaden för en annan pool, och även om så skulle vara fallet så är det kanske värt det i längden – man ska som sagt inte kompromissa med sin pool och nöja sig med mindre än sina drömmar.

Förverkliga din pooldröm idag

En pool är det många som drömmer om och någonting som står högt upp på många villa- och husägares önskelistor. När du anlitar oss på Ludwigs för att anlägga din pool så kan du känna dig trygg med att det slutgiltiga resultatet matchar dina förväntningar och drömmar. Vi är din helhetsleverantör och kompromissar varken med materialval eller formspråk för att förverkliga dina pooldrömmar.

Ta kontakt med oss på Ludwigs för mer information och rådgivning kring vårt erbjudande och din framtida drömpool, vi är med dig hela vägen till din infinity pool och garanterar dig bästa resultat genom lång erfarenhet och gedigen yrkeskompetens!

Ta första steget mot din drömpool

Kontakta oss

FLERA FLEXIBLA VAL FÖR DENNA POOL

  • Form
  • Storlek
  • Glasmosaik i många väljbara utföranden
  • Trappa för komfortabel tillgång till poolen
  • Sittbänk för härlig avkoppling i poolen

Referenser